Termeni si Conditii

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori „Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului https://baiedelux.ro/„.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului https://baiedelux.ro/ își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Tarife de transport

Costul de transport afisat este unul estimativ, intrucat serviciul de transport in tara este prestat de terte firme de curierat. Costul final al transportului va fi comunicat la confirmarea telefonica a comenzii, dupa calcularea tarifului final in functie de kilograme, dimensiuni si distante fata de centrele zonale ale firmelor de curierat.

La cerere, transportul se poate efectua de catre baiedelux.ro iar costul acestuia se va comunica la momentul solicitarii.


Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționeaza utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-uluiului sau a conținutului acestuia.

Imaginile si informatiile prezente pe site au caracter strict informativ si nu reprezinta obligatii contractuale pentru SC Atena Lux SRL. In cazul in care la livrare observati existenta unor neconcordante cu informatiile reale si aspectul real al produselor, va rugam sa ne semnalati in cel mai scurt timp.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurati ca ați verificat specificațiile produsului și compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și https://baiedelux.ro/ sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.


Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului conform OUG 34/2014.

Produsele realizate la comanda, achitate in avans, confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate sunt exceptate de la dreptul de retragere, potrivit Art. 16 lit c) din OUG 34/2014.
Returul acestora este este posibil doar in cazul unor defecte tehnice sau de executie.

 

Pentru a putea returna produsul in conditiile OUG 34/2014, consumatorul trebuie sa denunte contractul in termen de 14 zile de la receptia produsului. 

Costurile de returnare a produsului se achita de catre consumator potrivit OUG 34/2014 Art. 14 Alin (1), (2).

Sumele de vor rambursa in maximum 14 zile de la primirea produselor, utilizand aceeasi metoda de plata.Administratorul https://baiedelux.ro/ face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard. Fotografiile nu creează obligații contractuale.

Dimensiunile si cotele produselor comercializate sunt cele specificate de producator. In cazul sesizarii unor diferente intre produsul receptionat si produsul de pe site acestea se datoreaza exclusiv procesului de fabricatie.Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitațile realizate prin intermediul contului pe care il deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anuntați imediat administratorul site-ului. https://baiedelux.ro/  nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului https://baiedelux.ro/ utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii https://baiedelux.ro/ sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul https://baiedelux.ro/ își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului https://baiedelux.ro/ în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Daca aveți întrebări sau nelamuriri în legatură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@baiedelux.ro

Termeni si conditii de plata

SC Atena Lux SRL isi rezerva dreptul de a solicita plata partiala sau integrala in avans in cazul produselor cu caracteristici speciale, realizate la comanda sau din import care nu se afla in mod curent pe teritoriul Romaniei.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Coș

Coșul este gol!

Continue Shopping